تکتاوب

گوگل

تاثیر تغییرات در رتبه بندی گوگل

گوگل اخیرا مقاله ای را به ثبت رسانده است که شامل نکاتی می باشد که گوگل از آنها برای رتبه بندی سایت ها استفاده می کند. عنوان این مقاله “اطلاعات بدست آمده بر مبنای داده های گذشته” می باشد که تحریم موقتی گوگل را مورد تایید قرار میدهد و می تواند به تمام صفحات وب […]

گوگل اخیرا مقاله ای را به ثبت رسانده است که شامل نکاتی می باشد که گوگل از آنها برای رتبه بندی سایت ها استفاده می کند. عنوان این مقاله “اطلاعات بدست آمده بر مبنای داده های گذشته” می باشد که تحریم موقتی گوگل را مورد تایید قرار میدهد و می تواند به تمام صفحات وب سایت اعمال شود. در این مقاله سعی می کنیم تا تاثیر این موضوع را بر روی وب سایت شما بررسی کنیم و بتوانید وب سایت خود را طوری بهینه سازی نمایید تا در رتبه بالا در موتورهای جستجوگر باشید.

تاثیر تغییرات در صفحات در رتبه گوگل شما

سند اطلاعات مهمی را در مورد روشهایی که گوگل ممکن از آنها در تعیین رتبه وب سایت شما در نتیجه اعمال تغییرات استفاده نماید را نشان میدهد. گوگل از تغییرات متون برای اینکه بفهمد به چه میزان صفحه مطالب تازه یا کهنه دارد استفاده می کند. گوگل سعی میکند تا بین تغییرات متنی واقعی یا مصنوعی تمایز قائل شود.

این بدان معنا نیست که همیشه توصیه می شود تا متون خود را مداوم تغییر دهید. گوگل می گوید نتایج قدیمی ممکن است برای اطلاعاتی که نیاز به بروز رسانی ندارند مطلوب باشند درحالیکه مطالب نو برای نتایجی که نیاز به آن دارند مطلوب تر می باشد.

برای مثال، نتایج فصلی ممکن است بسته به اینکه در کدام روز سال هستیم بالا یا پایین بروند.

گوگل به احتمال زیاد تغییرات زیر را در صفحات وب سایت نظارت و ثبت میکند:

  • میانگین زمان تغییرات
  • میزان تغییرات (تغییرات اساسی یا سطحی)
  • تغییرات در چگالی کلمات کلیدی
  • تعداد صفحات جدیدی که به صفحه ای لینک می دهند.
  • تغییرات در متن لینک ها (متنی که از آن برای ارجاع استفاده میشود)
  • تعداد لینک ها به وب سایت هایی که اعتماد پایینی نزد گوگل دارند (برای مثال تعداد زیادی لینک های وابسته در یک صفحه)

گوگل ممکن است از نتایج این بررسیها علاوه بر متن موجود در صفحه برای رتبه بندی استفاده نماید.

بخش 0128 در این سند میگوید که شما نباید تعداد زیادی از صفحات را به یکباره تغییر دهید:
“تغییرات زیادی که با گذشت زمان بر روی مجموعه ای از موضوعات مرتبط با یک صفحه اتفاق می افتند ممکن بیانگر این حقیقت باشد که صاحبان صفحه تغییر کرده اند و بالطبع ویژگی های صفحه نظیر امتیاز، متن لینک، وغیره.. دیگر معتبر نمی باشند.

بطور مشابه، رشد شدید در تعداد موضوعات می تواند بیانگر اسپم باشد. برای مثال، چنانچه صفحه ای مرتبط با مجموعه ای از یک یا چند موضوع باشد که در طول مدت زمانی که دوره پایداری نامیده میشود ارتباط آن حفظ شود ولی ناگهان تغییرات ناگهانی در تعدادی از موضوعات مربوطه با آن صفحه بوقوع بپیوندند، این امر ممکن است نشانگر آن باشد که صفحه بعنوان میانبر یا doorway استفاده شده است.

نشانه دیگر ممکن است شامل حذف موضوعات اصلی مرتبط با صفحه باشد. چنانچه یک یا تعداد بیشتری از این شرایط مشخص شوند، در اینصورت گوگل ممکن است امتیاز نسبی چنین صفحاتی یا لینک ها، لینک های متنی و دیگر داده های مرتبط با صفحه را کاهش دهد.”

این بدان معناست که تحریم موقتی گوگل یا پدیده sandbox ممکن است برای وب سایت شما اتفاق بیافتد چنانچه صفحات وب سایت خود را تغییر دهید.

تاثیر این موضوع بر روی وب سایت شما

اول از همه، شما میبایست مطمئن باشید که متون صفحات شما بخوبی بهینه سازی شده اند. چنانچه مطالب صفحه شما هنوز بهینه نشده اند، هیچ فاکتور دیگری نیز به شما کمک نخواهد کرد.

سعی کنید بفهمید که آیا کلمات کلیدی شما در موتورهای جستجوگر نیاز به نتایج جستجو شده ایستا دارند یا تازه و برطبق آن مطالب سایت را بروز رسانی کنید. اطمینان حاصل کنید که به یکباره تغییرات زیادی را اعمال نمی کنید بطوریکه وب سایت تان در تحریم موقتی قرار گیرد.

در قسمت دوم این سری، به این موضوع خواهیم پرداخت که نام دامنه چه تاثیری در رتبه گوگل دارد