بازار کار و درآمد طراحی سایت چگونه است؟
امروزه بسیاری از کسب وکارها برای معرفی خود یک سایت دارند. حتی بسیار از فروشگاهها و تولیدکنندگان محصولات مختلف برای فروش محصول خود اقدام به تاسیس یک سایت فروشگاهی کردهاند تا بتوانند از طریق آن سایت فروشگاهی محصولات خود را به فروش برسانند. طراحی سایت روزبهروز در حال گسترش است و با کسب مهارتهای مورد نیاز برای طراحی سایت، میتوان به درآمد مناسبی از این راه رسید.
کسب درآمد از طریق طراحی سایت هم مثل همه شاخههای برنامهنویسی نیاز به داشتن مهارت دارد. با توجه به زمینهای از طراحی سایت که میخواهید در آن فعالیت کنید، باید مهارتهای مورد نیاز آن حوزه را یاد بگیرید. در کل برنامهنویسان وب به دو دسته برنامهنویس فرانت یا frontend developer و برنامهنویس بک یا backend developer تقسیم میشوند.
کسانی که در حوزه برنامهنویس فرانت کار میکنند باید مسلط به html،css ، bootstrap ،javascript و فریمورکهای جاوا اسکریپت مثل reactjs و node.js باشند و با نرمافزارهای گرافیکی مثل فوتوشاپ و illustrator هم آشنا باشند. برنامهنویسان بک هم باید مسلط به تکنولوژی .net و زبان برنامهنویسی C# یا VB و یا مسلط به زبان Php و یکی از فریمورکهای آن مثل لاراول باشند.
در کنار مهارتهایی که بیان کردیم میتوان با استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا یا دروپال بدون داشتن دانش کدنویسی و در سریعترین زمان طراحی سایت را انجام داد. هریک از مهارتهایی که در این بخش به آن اشاره کردیم بازار کار خوبی دارند و به وسیله آن میتوانید به درآمد خوبی برسید.
بعد از انتخاب شاخه مورد نظر و کسب مهارتهای مورد نیاز آن شاخه طراحی سایت، میتوانید به راحتی با تخصصی که بهدست آوردهاید، درآمدزایی کنید.
برای کسب درآمد از طراحی سایت در شاخههای مختلف برنامهنویسی از جمله طراحی سایت دو مسیر کلی پیش روی برنامهنویسان قرار دارد.
برنامهنویسان برای گرفتن پروژههای فریلنسری میتوانند از دوستان خود که در حوزه برنامهنویسی هستند کمک بگیرند و با واسطه آنها پروژه بگیرند. روش دیگر گرفتن پروژه از طریق کانالهای تلگرامی درخواست پروژه یا سایتهای ایرانی مثل Punisha، Parscoders و Karlancer است.
نکته جالب و بسیار جذاب حوزه فریلنسری این است که حوزه فعالیت فریلنسری محدود به ایران نیست و میتوان از طریق سایتهای خارجی نظیر Freelancer.com و حتی شبکه اجتماعی Linkedin از خارج از ایران هم پروژه گرفت که با توجه با ارزش پایین پول ایران در مقایسه با دیگر کشورها، میتوان از این طریق به درآمد مناسبی رسید.
با کسب مهارت مناسب در هر یک از حوزههای برنامهنویسی وب میتوان به درآمد مناسبی رسید. در واقع میتوان گفت بازار کار مناسبی برای این حوزه کاری وجو دارد.
بازار کار حوزه طراحی سایت بسیار مناسب است، به عنوان مثال اگر فردی مسلط به زبان Php با فریمورک لاراول باشد، با جستجو در سایت جابینجا با حدود 400 فرصت شغلی مختلف روبهرو خواهد داشت.
برای سایر حوزههای برنامهنویسی وب هم همینطور است. برای هر یک از حوزههای برنامه نویسی .net، reactjs و وردپرس بیش از 300 فرصت شغلی مناسب با شرایط و مزایای مختلف وجود دارد.
با توجه به سطح تخصص و سابقه کار درآمد یک طراح سایت متفاوت است در این بخش میانگین در آمد و قیمت طراحی سایت با کد نویسی و قالب آماده را بیان میکنیم.
میانگین حقوق یک برنامهنویس با توجه به تخصص آن متفاوت است. به عنوان مثال با جستجو در سایت جابینجا میبینید که حقوق برنامهنویس فرانت که در حوزه reactjs کار میکند از 5 میلیون تا حدود 20 میلیون تومان است.
درآمد برنامهنویسان بک هم مثل برنامهنویسان فرانت از 5 میلیون شروع میشود و تا 20 میلیون تومان هم میرسد و حتی در مواردی میتواند بیشتر از این مبلغ هم باشد.
مواردی که تا به اینجا گفته شد شامل درآمد استخدام در شرکتهای برنامهنویسی است ولی درآمد کار فریلنسری متفاوت با این اعداد است. درآمد یک فریلنسر به شدت متغیر است و نمیتوان عدد دقیقی را برای آن بیان کرد ولی در این بخش به صورت تقریبی آن را بیان میکنیم.
به عنوان مثال اگر شما برنامهنویس وردپرس باشید به راحتی میتوانید پروژههای کوچک طراحی سایت را انجام دهید. اگر فرض کنیم فردی هر هفته یک پروژه طراحی سایت با وردپرس را انجام دهد و به ازای آن 4 میلیون تومان دریافت کند این فرد ماهیانه میتواند حدود 16 میلیون تومان درآمد داشته باشد.
درآمد کار فریلنسری در سایر حوزههای برنامهنویسی برای افراد با تخصصهای مختلف متفاوت است. ولی در کل به طور میانگین میتوان گفت درآمد یک طراح سایت فریلنسر از 8 میلیون تومان تا حدود 30 میلیون تومان میتواند باشد.
نتیجه گیری
در این محتوا ما به بررسی بازار کار حوزه طراحی سایت، مهارتهای مختلف مورد نیاز در این حوزه، روشهای مختلف کسب درآمد در آن و میانگین درآمد برنامهنویسان وب پرداختیم. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
Copyright © 2018. All rights reserved Taktaweb Group.